Vier masterclasses wijn in de herfst

Vier razend interessante masterclasses bij Studio Smaak van Wijn. Reserveer nu je stoel, voor deze masters de komende herfst! Bekend met het wijnvak, het topsegment van de horeca, de gasten en hun wensen! Gespecialiseerd in vinologie!

Woensdag17 september Zuid-Afrika – We laten we ons meenemen door vinoloog Arjen Pleij. Zuid-Afrika heeft voor hem geen wijngeheimen meer. In kasteel Engelenburg in Brummen – zijn werkterrein -  ligt de wijnkelder vol met deze schatten. Regelmatig vertoeft hij in Zuid-Afrika, wat hij te vertellen heeft is dus het wijnnieuws ‘heet van de naald’!

Woensdag 8 oktober Nieuw-Zeeland – Dan staat Jaco van Hensbergen in het ‘Proeftheater’ van Studio Smaak van Wijn in Soest! Voorheen sommelier van Parkheuvel Rotterdam, nu wonend en werkend in Nieuw Zeeland, waar hij als wijngaardmanager en assistent wijnmaker een nieuwe toekomst ziet. In oktober echter is hij even in Nederland en bovendien in Soest! Wel, wie kan beter het geheim van de unieke Nieuw-Zeelandse wijnen ontsluieren dan Jaco van Hensbergen zelf?

Maandag 20 oktober Biodynamiek – Een vrouw in dit masterlijk najaarskwartet. De vrouw achter de wijnen van onder andere Pure C en The Jane in Antwerpen. Lotte Wolf! Restaurant manager/Wine Director van Pure-C Cadzand bad.  Reken op een verbluffende avond bij deze inspirerende jonge wijnvrouw! Beetje wijnspijs zal er vast door heen schemeren!

Woensdag 12 november Madeira – Niek Beute – geen onbekende voor wijnminnend Nederland. Als laatste sommelierpost zijn credit bij Vermeer in Amsterdam verdient. Nu als zelfstandige aan de gang met zijn bedrijf Vinoniek. Hij gaat praten – een waterval – over de alles omvattende Madeira! Voor de zomer de Sercial of de Verdelho. Voor de winter …  Tja, kom luisteren! Het wordt zeker een machtig verhaal!

Boeken kan direct hier.

Lees ook:Nieuws van De Eerste Soester Wijnschool
Lees ook:Proeverijen in Studio Smaak van Wijn
Lees ook:Proeverijen in Studio Smaak van Wijn Soest
Lees ook:Studio Smaak van Wijn
Lees ook:Nieuwe cursuslocatie voor het WIJNinstituut.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>