Proeverijen in Studio Smaak van Wijn Soest

Portproeverij
Op dinsdagavond 19 november a.s.  is de gastspreker in Studio Smaak van Wijn: Leon Gommers.
Leon heeft al jarenlang een zeer goed lopende wijnhandel in Soest. Hij staat bekend als een bekwaam proever met een voorliefde voor de klassieke school! Zijn portproeverijen zijn vermaard! We verheugen ons dan ook bijzonder op de proeverij die hij in Studio Smaak van Wijn gaat verzorgen. Leon neemt zijn plaats in het Proeftafeltheater met veel plezier in om ons mee te nemen – door Spanje heen – naar de Douro in Portugal. De proeverij begint om 20.00 uur. De prijs is € 17,50. Aanmelden kan hier. Na aanmelding krijgt u een bevestiging in uw mailbox. Deze proeverij is  ook heel geschikt voor restaurantmedewerker.

Op dinsdagochtend 26 november kunt u kennismaken met een glasproeverij! Of te wel, welke wijn in welk glas en waarom!  Hiervoor komt vinoloog en glasexpert Fleur Deuss naar Soest. Zij bespeelt de glazen, diept ze uit en legt haarfijn verband tussen  de riesling druif – de Riesling wijn – het Riesling glas, bijvoorbeeld! Proef verschillende stijlen wijn uit 4 tot 5 verschillende glazen en merk het verschil. Zowel oog, neus als mond genieten van een goed proefglas. Ervaar zelf  hoe de kwaliteit van een wijn  mede wordt  beïnvloed door het glas waar je uit drinkt. De kosten voor dit spektakel bedragen € 32,50 p.p.  Om 10.00 uur staat de koffie klaar.  Als u hier klikt kunt u direct reserveren! Houd het in de gaten. Het proeftafeltheater van Studio Smaak van Wijn is geschikt voor maximaal 10 personen!

Bijzonder blij zijn we ook met de komst van Jaco van Hensbergen op 9 december as naar Soest! Jaco is de sommelier van het bekende **restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Jaco is  SVH Wijnmeester! Hij is hiermee een van de jongste professionals ooit, die deze hoogste graad van vakbekwaamheid in de Nederlandse horeca heeft behaald. Binnenkort vertrekt hij met zijn vrouw naar Nieuw-Zeeland om zich daar verder te verdiepen in het wijn maken! Hij deed dit al eens geruime tijd in de Médoc waar hij woeste verhalen over kan vertellen! Dit is uw kans, want dat doet hij op maandag 9 december in het Proeftafeltheater van onze Studio. Let op. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus wilt u dit meemaken, wacht dan niet te lang. U kunt hier reserveren. De prijs voor de Bordeauxproeverij bedraagt € 45,=. De avond begint om 20.00 uur

Lees ook:Proeverijen in Studio Smaak van Wijn
Lees ook:Nieuwe cursuslocatie voor het WIJNinstituut.
Lees ook:Wijnmovement in Studio Smaak van Wijn Soest
Lees ook:Studio Smaak van Wijn
Lees ook:Vier masterclasses wijn in de herfst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>