Cursus Spaanse wijn van Pancho Campo MW

Wil je les krijgen van Master of Wine Pancho Campo en alles leren over Spaanse wijnen? Schrijf je dan in voor de unieke 2-daagse Spaanse wijnopleiding, die op 1 en 2 oktober 2011 wordt gegeven in de Lichtfabriek tussen Amsterdam en Haarlem.

Wijnen uit alle Spaanse wijnregio’s worden uitvoerig behandeld en geproefd. Na het behalen van het examen mag je je Spanish Wine Educator noemen. Meer informatie over de opleiding, het programma, het inschrijfformulier en bijzonderheden over de Wine Academy of Spain kun je vinden op Spaansewijnopleiding.nl

Bron

Lees ook:Cava bij de pannenkoeken
Lees ook:Onderzoek naar Pancho Campo MW
Lees ook:Meer weten over cava en solera?
Lees ook:DRIEDELIGE SPAANSE WIJNCURSUS GROOT SUCCES
Lees ook:Seminar klimaatverandering: Komt het nog goed met de wijn in NL?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>