Nieuw: The Vintage Port website

Portliefhebbers kunnen terecht op www.thevintageportsite.com voor uitgebreide informatie over vintage port vanaf 1945. De site is gebouwd in opdracht van de Symingtonfamilie, die al sinds 14 generaties actief is als portproducent.

Symington Family Estates beschikt over een enorme hoeveelheid kennis en informatie over port en die wordt nu toegankelijk gemaakt via de website. Bezoekers vinden proefnotities van internationale wijnexperts, maar ook van interne proeverijen van ruim 270 wijnen in de gebruiksvriendelijke kennisbank. Daarnaast staan er oogstrapporten op van alle oogstjaren tot 1945, gedeclareerd of niet. Vragen die na het bekijken van de website alsnog onbeantwoord blijven, kunnen worden gesteld via de functie Ask The Expert. TheVintageportsite.com is een dynamische website die continue wordt aangevuld met actuele gegevens over vintage port.

Lees ook:Hoe decanteer je een vintage port ?
Lees ook:Graham’s Port declareert Vintage 2011
Lees ook:“Blauwe” Port
Lees ook:Graham’s als Exclusieve december tip
Lees ook:Lesje Port [Persbericht]

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>