Unieke Frans Hals Wijnen ter gelegenheid van 100-jarig bestaan Frans Hals Museum

Haarlem, 20 maart 2013

Wijnkoperij Okhuysen, sinds 1867 gevestigd in Haarlem, is de eer ten deel gevallen speciale Frans Hals Wijnen te selecteren ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het Frans Hals Museum en het Frans Hals Jaar 2013.

De experts van Okhuysen kozen voor een serie schilderachtige wijnen; complex en verleidelijk, elegant en verfrissend. De wijnen zijn afkomstig uit het Franse wijngebied Limoux en werden gecreëerd door de wijnmakers Collovray & Terrier uit de Bourgogne.

Er zijn twee lijnen geselecteerd: de ‘Vins de plaisirs’, verkrijgbaar in wit, rosé en rood, zijn heerlijke, toegankelijke wijnen om elke dag van te genieten. De topcuvées ‘La Grande Réserve du Frans Hals’  (wit en rood) zijn van een bijzonder hoge kwaliteit en kunnen nog enkele jaren bewaard worden.

De wijnen, die zijn voorzien van een stijlvol Frans Hals etiket, zijn verkrijgbaar in de wijnwinkels van Okhuysen in de Gierstraat 34 en de Küppersweg 19 te Haarlem. Tevens zullen de ‘Vins de Plaisirs’ en de ‘Grande Réserves du Frans Hals’ op verschillende wijnkaarten van de (Haarlemse) horeca prijken. Uiteraard kunt u ook met de wijnen kennismaken in het Frans Hals Museumcafé.

Enthousiast geworden door de gevraagde betrokkenheid bij 100 jaar Frans Hals Museum, heeft Wijnkoperij Okhuysen besloten een substantieel deel van de opbrengsten van de ‘Grande Réserve du Frans Hals’ aan het jarige Frans Hals Museum te doneren!

 

Over Wijnkoperij Okhuysen

Sinds 1867 staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen en een verregaande service. Okhuysen verzorgt zijn eigen import en koopt wereldwijd domeinwijnen rechtstreeks bij de producent, vrijwel altijd met exclusiviteit voor Nederland. In totaal beslaat het assortiment circa 1000 wijnen van 300 producten. Particulier, zakelijk en horeca kunnen bij Okhuysen terecht voor kwaliteitswijnen in alle prijsklassen die door heel Nederland binnen een dag aan huis worden geleverd. Okhuysen informeert haar relaties via het wijnmagazine Vinée Vineuse en biedt wijncursussen en –proeverijen in de historische wijnkelders van de winkel (Gierstraat 34 te Haarlem) of op locatie. Voor meer informatie bezoekt u www.okhuysen.nl.

Lees ook:Kwaliteit in wijn en service sinds 1867
Lees ook:Wijnkoperij Okhuysen neemt afscheid van Louis Kat
Lees ook:Themaproeverijen bij Okhuysen in Haarlem
Lees ook:Lustrumproeverij Wijnkoperij Okhuysen groot succes
Lees ook:Een bijzondere lunch in De Zwetheul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>