Een bijzondere lunch in De Zwetheul

Zondag 18 maart vond het afscheid van mijnheer Louis Kat plaats, tevens het eerste evenement in het kader van 145 jaar Okhuysen. Voor dit bijzondere wijnevent kookte Cees Helder samen met Mario Ridder in het prestigieuze De Zwetheul de sterren van de hemel, één in een match met de door de familie Okhuysen uitgekozen wijnen van het Hermitage huis Domaine Jean-Louise Chave.

Een domein waar Louis Kat zo’n kleine 50 jaar geleden in vervoering raakte van de schoonheid van de wijnen.  Op de website van Okhuysen is een impressie van deze middag weergegeven door Xavier Kat.

Lees ook:Kwaliteit in wijn en service sinds 1867
Lees ook:Wijnkoperij Okhuysen neemt afscheid van Louis Kat
Lees ook:Belgische wijnen
Lees ook:Van den Beld Wines op Domaine de la Rogère
Lees ook:Prachtig interview met Louis Kat op het Wijnplein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>