Kwaliteit in wijn en service sinds 1867

Nieuws uit Haarlem, van Okhuysen!

Okhuysen is de eer ten deel gevallen wijnen te mogen selecteren ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het Frans Hals Museum en het Frans Hals Jaar 2013.
 Wij kozen voor twee schilderachtige wijnen; complex en verleidelijk, elegant en verfrissend. De wijnen zijn afkomstig uit het Franse wijngebied Limoux en werden gecreëerd door de wijnmakers Collovray & Terrier uit de Bourgogne. De wijnen zijn voorzien van een stijlvol Frans Hals-etiket. Enthousiast geworden door de gevraagde betrokkenheid, heeft Wijnkoperij Okhuysen besloten een substantieel deel van de opbrengsten van de ‘Grande Réserve du Frans Hals’ aan het jarige Frans Hals Museum te doneren!

Dat is één ding. Het andere is het moment om natuurlijk de nieuwe oogstjaren weer te proeven!

Proeven tussen de Stellingen’ is hét moment om de nieuwe oogstjaren te proeven, nieuwe wijnen te ontdekken en uw seizoensinkopen te doen. Benieuwd naar het assortiment van Okhuysen, naar de nieuwe oogstjaren of juist de ‘oude bekenden’? Meldt u zich direct aan via een e-mail aan een e-mail aan [email protected] Zij nodigen u graag uit voor de overzichtsproeverij Proeven tussen de Stellingen, op vrijdag 19 en zaterdag 20 april in de magazijnen te Haarlem (Küppersweg 19).

Wat kunt u op deze dagen verwachten?

  • Een speciale selectie van ongeveer 200 wijnen, uitgekozen voor het aankomende zomerseizoen, van huiswijn tot absolute top;
  • Extra proeverijkorting: op de bestelling die u tijdens het Proeven tussen de Stellingen plaatst, ontvangt u 10% factuurkorting. Deze aanbieding geldt ook op ‘losse flessen’, maar niet voor reeds lopende aanbiedingstarieven en voor de huiswijnselectie uit deze Vinée Vineuse;
  • Een Tombola met spectaculaire wijnen: bij aankoop van iedere 36 flessen mag u uw geluk beproeven en hopen op een fles Pétrus, Yquem, Hermitage Chave, Chassagne-Montrachet, Meursault en veel ander moois;
  • Producenten en deskundige schenkers achter iedere proeftafel om u desgewenst uitleg te geven over de te proeven wijnen en u bij uw keuzes te helpen.

Ook dit jaar reizen weer vele wijnmakers af naar Haarlem, om u vol trots, deskundigheid en passie over hun eigen wijnen te vertellen.

  • Vrijdag 19 april
    van 12:00 uur tot 19:30 uur
  • Zaterdag 20 april
    van 10:30 uur tot 17:00 uur 

 

 

 

Lees ook:Unieke Frans Hals Wijnen ter gelegenheid van 100-jarig bestaan Frans Hals Museum
Lees ook:Themaproeverijen bij Okhuysen in Haarlem
Lees ook:Cava workshop
Lees ook:Wijnkoperij Okhuysen neemt afscheid van Louis Kat
Lees ook:Een bijzondere lunch in De Zwetheul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>