Site van Moet en Chandon

Wat ik een erg mooie site vind is de nieuwe site van Moet en Chandon. Wel jammer dat je eerst je leeftijd moet invullen voordat je in de site kan. Moet is natuurlijk de champagne die in vele publieksproeverijen als beste eruit komt. Via deze site kan je nu ook interessante info vinden over alle champagnes van Moet. Leuke fotos op de site, ik krijg er dorst van.

Lees ook:Scarlett Johanson, champagneambassadrice
Lees ook:Interview met Bob Bron, directeur van Moët
Lees ook:Moët & Chandon onthult de GRAND VINTAGE 2006
Lees ook:Leuke nieuwe feature van website: Appelation America
Lees ook:En nog meer Moët & Chandon

1 Reacties // Reageer

One thought on “Site van Moet en Chandon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>