Scarlett Johanson, champagneambassadrice

Mooie is ‘t ie, vind je niet? Sinds 2009 is actrice Scarlett Johansson ambassadrice voor de champagnes van het beroemde huis Moët et Chandon. In 2010 werd een nieuwe advertentiecampagne geproduceerd, waarvan dit een foto is. Fotograaf is de Brit Tim Walker. Meer foto’s op de site van Moët et Chandon.

Lees ook:Site van Moet en Chandon
Lees ook:Grand Crus Classes
Lees ook:Winnaar wijnfoto wedstrijd
Lees ook:Leuke nieuwe site waar je wijn met eigen etiket kan krijgen
Lees ook:Fotoserie: Chemie van het wijnmaken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>