Leuke nieuwe site waar je wijn met eigen etiket kan krijgen

Leuke nieuwe site is net gestart.

Je kan er je eigen etiket maken met een foto bijvoorbeeld en die wordt dan met je eigen tekst binnen 24 uur afgeleverd.

Leuk voor verjaardagen…

Hun persbericht: 

Wijn en Champagne met een eigen etiket!
                                                           
Haarlem, 23 april 2007 – Een flesje wijn of champagne kado doen; ach, dat is natuurlijk niet bijster origineel. Maar wel als je je eigen etiket erop kunt laten maken! Via www.wijnlatenbezorgen.nl is dat vanaf nu mogelijk! Het etiket is aan te kleden door middel van een zelfgekozen foto, logo en tekst. Daarnaast is er de keuze uit verschillende achtergronden en versieringen om het etiket helemaal compleet te maken. Als klap op de vuurpijl wordt de fles netjes afgeleverd op elk opgegeven adres in Nederland. Binnen 24 uur, desgewenst met een kaartje of brief erbij.

Ook bedrijven, die op zoek zijn naar een origineel relatiegeschenk, kunnen terecht op de website wijnlatenbezorgen.nl. Laat door het ontwerpteam een stijlvol etiket in eigen huistijl ontwerpen, of doe het zelf! Binnnen 24 uur heeft u het ultieme relatiegeschenk waar u een blijvende indruk mee achterlaat.

www.wijnlatenbezorgen.nl
Een jaar geleden is de site gelanceerd. Inmiddels is het assortiment wijnen flink uitgebreid. Naast een heerlijke wijn zoals de Mirambeau is het nu ook mogelijk om diverse champagnes te bestellen. Merken zoals Pommery, Moët & Chandon en Piper-Heidsieck staan in het vernieuwde assortiment.”

Neem zelf een kijkje en verras familie, vrienden, relaties of klanten met een prachtige fles wijn of champagne met een gepersonaliseerd etiket.

Lees ook:Piper Champagne met hoge hak
Lees ook:Grand Crus Classes
Lees ook:En nog een boek over Champagne
Lees ook:Leuke nieuwe SMS service
Lees ook:Site van Moet en Chandon

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Leuke nieuwe site waar je wijn met eigen etiket kan krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>