Mouton Rothschild bij de zeehonden sushi?

phoenixnewtimes.com

Je hoeft het niet te geloven. Maar Kaz Yamamoto is een gevierde chef kok in Amerika. Hij is gelief onder zijn extreme klanten voor zijn gebarbequede neushoorntestikels, zeehonden sushi of hondenbiefstuk.

Als je hier net zo stijl van achterover slaat als ik: het kan erger. Hij staat namelijk ook bekend zijn excellente neus voor de juiste wijn bij de juiste aap, zeehond of hond…

Je moet het lezen om het te geloven.

Lees ook:Wijn bij de sushi
Lees ook:Hondenneus tegen kurk: het ultieme wapen!
Lees ook:La Maison Verte, hartje Loire Valley, tussen de wijnen
Lees ook:Nieuw: Sophie & Sophie
Lees ook:Een bonus in het Zomerspel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>