500% WIJN – Najaarsproeverij

Het wordt alweer de achtste editie van 500% WIJN! Op maandag 24 september 2012 zet men de traditie in Amsterdam voort en kunt u wederom in een rustige en plezierige omgeving de trouvailles proeven.

 

Voor wie het nog niet weet, 500% WIJN is een initiatief van de vijf kwaliteitsimporteurs Imperial Wijnkoperij (Oostenrijk en Duitsland), De 4 Heemskinderen (Frankrijk), New World Wineries (Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten), Anfors (Italië) en André Kerstens BV –  Partners in Wijn – (Spanje, Portugal en Frankrijk).

 

Vijf eigenzinnige specialisten hebben elkaar gevonden in een kleinschalig en bijzonder evenement. In september zet ieder dertig van zijn/haar mooiste wijnen op tafel en biedt u zo een breed overzicht van kwaliteitswijnen uit de hele wereld.

 

De rode draad in dit bonte en rijk geschakeerde proefspektakel? Van huiswijn tot icoonwijn, u proeft wijnen met zeggingskracht en karakter, altijd origineel en soms zelfs een tikje brutaal.

 

Maandag 24 september 2012 van 11:00 tot 18:00

Aanmelden (uitsluitend voor professionals uit de wijnhandel, horeca en journalistiek):

 

www.500procentwijn.nl/aanmelden

 

Lokatie:

Olofskapel, NH Barbizon Palace

Prins Hendrikkade 59-72

1012 AD Amsterdam

 

Lees ook:Wijn.bloggids van 26 november tot 3 december 2012
Lees ook:We have a winner! Huiswijn in Amsterdamse restaurants
Lees ook:Uitslag Amsterdamse huiswijnen competitie
Lees ook:
Lees ook:Italiaanse Wijn Vakdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>