Italiaanse Wijn Vakdag

5e Italiaanse Wijn Vakdag in de Kookfabriek in Amsterdam

 

Op maandag 17 maart 2014 organiseert ITALENT voor de 5e keer de Italiaanse Wijn Vakdag in samenwerking met ruim 30 gerenommeerde wijnimporteurs. Tezamen brengen zij meer dan 500 verschillende kwaliteitswijnen uit heel Italië over het voetlicht en informeren zij u graag over productiegebied en -proces, druivensoorten en smaakcombinaties. De Vakdag vindt plaats in de Kookfabriek in Amsterdam/Duivendrecht en is uitsluitend bedoeld voor vakhandel, horeca en pers. In opdracht van het Nederlands Gilde van Sommeliers (NGS) verzorgen wij tijdens de Vakdag speciaal voor haar leden een bijzondere proeverij met topwijnen van onze deelnemende importeurs, onder leiding van Italiaanse wijnexpert Fred Nijhuis. Daarnaast verzorgt Nijhuis een openbare masterclass met een nog nader uit te werken thema voor horeca en vakhandel.

 

Tijdens de Vakdag zullen tevens de winnaars bekend gemaakt worden van de 2e A Tavola Italiaanse Huiswijnverkiezing. Meer informatie hierover via DSVMedia

 

Programma en tijden:

12.00 – 18.00 uur: doorlopende proeverij

13.00 – 14.30: Masterclass voor sommeliers van het NGS en A.I.S.

15.30 – 17.00: Masterclass voor horeca en vakhandel i.s.m. een aantal importeurs.

 

Informatie en aanmelden

Bent u wijnimporteur en wilt u graag nog deelnemen aan deze dag? Neem dan snel contact met ons op, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Bent u werkzaam als sommelier, slijter, importeur, restaurateur, journalist of op andere wijze professioneel bij de wijnbranche betrokken, dan kunt u zich vanaf 1 maart aanmelden als bezoeker via www.italiaansewijnvakdag.com. Toegang tot de Vakdag is kosteloos. Voor informatie kunt u ook bellen met Italent: 06-23578861.

 

Deelnemende bedrijven

De lijst van deelnemende bedrijven staat inmiddels op www.italiaansewijnvakdag.com.

 

In het kort:

Wat: 5e Italiaanse Wijn Vakdag

Waar: Kookfabriek, De Flinesstraat 4, 1099 CB Amsterdam/Duivendrecht

Wanneer: maandag 17 maart 2014

Open: 12.00 – 18.00 uur

Entree: uitsluitend vakhandel, horeca en pers, entree kosteloos op aanmelding via [email protected]

Info en organisatie: Italent, Heleen Schreuder, www.italiaansewijnvakdag.com

Lees ook:Italiaanse Wijn Vakdag in de Kookfabriek Amsterdam
Lees ook:3e Italiaanse Wijn Vakdag in de Kookfabriek in Amsterdam – maandag 19 maart 2012
Lees ook:Italiaanse wijnen proef je in de Kookfabriek
Lees ook:Derde Italiaanse Wijn Vakdag in de Kookfabriek A’dam
Lees ook:Proeverijen in Studio Smaak van Wijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>