Laatste kans om Vinoloog van het Jaar te worden

Vinologen in Nederland worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de halve-finaleproeverij Vinoloog van het Jaar op maandag 19 september 2011.

Aanvang: 20.00 uur, einde: ca. 22.00 uur
Plaats: De Twee Marken Trompplein 5, 3951 CR MAARN, T. 0343-442706
Bijdragen: leden € 10,- en niet-leden € 15,-

Net als vorig jaar zullen de halve finalisten strijden om zeven plaatsen in de finale. Daarnaast wordt er nog één finaleplaats vergeven aan de deelnemer (hij of zij moet wel vinoloog én VVN-lid zijn) met de hoogste score van alle overige proevers. Dit zou nummer acht van de halve finalisten kunnen zijn, maar dus ook een deelnemer van de rest. Adspirantleden en introducés zijn uitgesloten voor een plaats in de finale maar mogen  wel aan deze halve finaleproeverij deelnemen.

 

Kortom, er is voor alle leden (vinologen) nog kans op een finaleplaats en het is weer een goede gelegenheid om je proefvaardigheid en wijnkennis te testen danwel bij te houden.

De volgende VVN-leden hebben zich geplaatst voor de halve finale: Anton van Balveren, Dirk Vanhorenbeeck, Emmy Hendriks, Hans Meijs, Henk Leurs, Jan Vegter, John Nederstigt, Jolande Vos, Joop Bremer, Louis Hennekes, Marcia Anderegg, Maurits Harskamp, Mick van Oppenraaij, Natalja Eggen, Paul Kraanen, Robert Verweij

P.S.
De finale vindt plaats op zondag 2 oktober in de St. Olofskapel van het NH Barbizon Palace te Amsterdam. Hier vindt de publieksproeverij plaats van het 21e Proefschrift Wijnconcours. Tijdens dit evenement wordt de Vinoloog van het Jaar bekend gemaakt en de Prix Pommery uitgereikt.

AANMELDEN voor de halve-finaleproeverij uiterlijk t/m zondag 18 september kan via www.vinologen.net

Lees ook:Laatste kans in voorronden Vinoloog van het Jaar
Lees ook:Word jij Vinoloog van het jaar?
Lees ook:Vinoloog van het jaar voor de tweede keer op een rij!
Lees ook:Hans Meijs vinoloog van het jaar !
Lees ook:Zoektocht naar beste sommelier van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>