Vakantiebeurs Sardinië in Ede

Op zaterdag 26 januari  2013 wordt in Ede de groot opgezette “Sardinië Vakantiebeurs” gehouden. Als wijnblogger ben ik er bij om u naderhand te kunnen voorzien van allerhande leuke tips over de Sardijnse wijnen,  het Italiaanse food, de reizen naar Sardinie en het culturele aspect.

Dat is tenminste, als u zelf niet in de gelegenheid bent!
De beurs is gratis te bezoeken van 11.00 – 16.00 uur! Dus u kunt ook zelf naar Ede afreizen!

“Wij nodigen u uit!
Natuurlijk kunt u de websites van de deelnemende bedrijven bezoeken en daarna een keuze maken met welk bedrijf u in zee wilt gaan. Maar is het niet veel leuker om de mensen achter deze bedrijven te horen en te zien? Hun enthousiasme voor dit prachtige eiland te voelen en te delen?

Dat kan op de Sardinië Vakantiebeurs. Hier ontmoet u de mensen achter de bedrijven en de reizen. De mensen die daadwerkelijk op Sardinië hun sporen hebben verdiend.”

Lees ook:Sardijnse genietingen
Lees ook:Met BKWine naar Bordeaux en Bourgogne
Lees ook:Kortingsactie bij Rainbow Wijngids
Lees ook:Emile Peynaud
Lees ook:Morgen twitterproeverij!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vakantiebeurs Sardinië in Ede

  1. Chantal

    Ik zie dat de beurs in januari van dit jaar weer is geweest. Benieuwd of deze ook weer in 2017 wordt georganiseerd. Alle promotie van Sardinië is natuurlijk super leuk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>