Morgen twitterproeverij!

De eerste was een groot succes, de tweede staat voor morgen op het programma: de #twitterproeverij.  De eerste ging over cava, en 15 mensen deden mee. Organisator was Danielle le Bos van de webwinkel Wine Pearls. En morgen?

Morgen, 3 maart, om 20.00 uur zullen de Nederlandse wijntwitteraars en anderen voor de pc of achter hun iPhone zitten met een glas Riesling! Onmiddellijk na de eerste proeverij besloot een Belgische wijnhandelaar, Hans Dusselier, van Wijnfolie, de organisatie van de tweede Twitterproeverij op zich te nemen. Hij koos het thema Riesling.

En dus zitten morgen om 20.00 uur hopelijk weer meer mensen achter een glas Riesling van eigen keuze, en laten weten wat ze ervan vinden. Doen jullie ook mee? Enige wat nodig is, is een Twitteraccount en een fles Riesling. Gebruik de hashtag #twitterproeverij!

Lees ook:Tweede editie Rieslingweek – 1 tot 17 juni 2012
Lees ook:Wat eten en drinken we met Kerst?
Lees ook:Nieuwe website voor het Nederlands Wijngilde
Lees ook:Negende editie Riesling & Co. groot succes
Lees ook:Wijn in de bloggerswereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>