Bijzondere wijnroute Amersfoort

In Amersfoort is dankzij een bijzondere samenwerking tussen een aantal restaurateurs, een wijnbar, museum Flehite en twee vinologen een bijzondere culinaire en culturele route uitgezet. Deze is weer te lopen op 3 juli a.s.

De route slingert door de historische binnenstad van Amersfoort langs diverse horecagelegenheden en museum Flehite. De vinologen bereiden de route professioneel voor. Op de horecalocaties proeft u steeds twee bijzondere wijnen & spijzen. De vinoloog en de restaurateurs vertellen alles over het lekkers dat wordt geproefd. De tocht eindigt in Museum Flehite waar langs de tentoonstelling kan worden geslenterd.

De Wijnroute start bij Grand Café & Restaurant Hemels aan de Langestraat 63 in Amersfoort om 14.00 uur. De route eindigt om 18.15 uur in museum Flehite. Zie voor meer informatie: www.wijnrouteamersfoort.nl.

Lees ook:Wein, Weib und Gesang, thema wijnroute Amersfoort 6 november
Lees ook:Moderne fotostillevens met wijn en eten
Lees ook:Wijnproeven bij Vinamice-Amersfoort en Restaurant Dara
Lees ook:Word jij Vinoloog van het jaar?
Lees ook:Kersverse vinologen aan de Wijnacademie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>