Wijnproeven bij Vinamice-Amersfoort en Restaurant Dara

Wijnproeverij in wereldrestaurant Dara.

 

Zaterdag 14 april houdt Vinamice-Amersfoort in samenwerking met wereldrestaurant Dara een wijnproeverij in Amersfoort. Het is alweer de derde wijnproeverij waarbij Dara en Vinamice-Amerfoort samenwerken. Tijdens deze feestelijke middag kunnen bezoekers kennis maken met speciaal geselecteerde voorjaarswijnen.

 

Met de wijnproeverijen krijgen bezoekers de kans nieuwe wijnen te ontdekken en kennis te maken met het bijzondere restaurant. Vinamice-Amersfoort organiseert wijnproeverijen, toegankelijk voor een brede, jonge doelgroep, waar ontmoeting, proeven en ontdekken centraal staan. Bezoekers van het evenement krijgen de mogelijkheid om een selectie van de wijnen te proeven en te bestellen. Ook deze proeverij is er weer een verrassend en vernieuwd assortiment. Met het voorjaar voor de deur worden verschillende witte voorjaarswijnen en rosés gepresenteerd. Maar ook voor de rode wijn liefhebber is er voldoende te ontdekken. Ook Wereldrestaurant Dara zal tijdens de proeverij verschillende wijnen presenteren.

 

De proeverij vindt plaats op zaterdag 14 april tussen 15:00 uur en 17:30 uur, € 5,- entree per bezoeker. Dara biedt de mogelijkheid om na afloop van de proeverij een tafel te reserveren. Wanneer je aanwezig wil zijn op de proeverij kun je je aanmelden door een mail te sturen naar [email protected] Vinamice-Amersfoort is een initiatief van Freek van Slooten en Sander Groeneveld waarbij wordt samengewerkt met vinoloog Henk Hoogeweegen uit Rotterdam.

 

Lees ook:Proeverij op komst: Grootse wijnen, Kleine importeurs
Lees ook:Wijnproeven voor het Goede Doel
Lees ook:Wijn.bloggids van 10 tot 17 december
Lees ook:Wijnveiling in Antwerpen
Lees ook:Kunst kijken en wijnproeven in Woerden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>