Kasteel Tongelaar is open met Pasen

attentie! Laatste kans: expositie Beestenboel en Vreemde Vogels

Op 1e en 2e Paasdag is Kasteel Tongelaar geopend voor bezoekers. Van 11.00 tot 17.00 uur kunt u een hapje en een drankje komen nuttigen in onze bourgondische toren. Daarnaast is het de laatste kans om de expositie Beestenboel en Vreemde Vogels te komen bekijken met werken van de kunstenaars Leo Gerritsen, Nanouk Weijnen, Margriet van Berkom en Sylvia van Noye. Dus heeft u nog geen plannen voor de aankomende feestdagen? Kom dan naar ons kasteel (Tongelaar 12 en 16 in Mill, entree gratis).

Culinair Kunstconcert 7 april

Op Kasteel Tongelaar in Mill vindt iedere eerste zondag van de maand een Culinair Kunstconcert plaats. Een culinaire lunch, muziek en beeldende kunst worden gecombineerd in de stijlvolle entourage van het kasteel.  Vanaf 12 uur is er een bourgondisch lunchbuffet en om 13.30 uur kunt u gaan luisteren naar de sprankelende muziek van Gipsy Mood. Aansluitend, rond 15.15, geeft kunstenares Margriet van Hees een rondleiding langs de expositie in het kasteel. Voor meer informatie over de kunstenaars klik hier. Kaarten voor alleen het concert zijn te koop aan de kassa (€ 10,-). Wilt u al aanschuiven bij het buffet? Dan kunt u voor € 24,95 kaarten bestellen via de volgende link.

Lees ook:Culinair en kunst, op stand in Mill
Lees ook:Kunst over wijn
Lees ook:Feest op Wijngoed De Reestlandhoeve
Lees ook:Moederdag special rond Food & Wine op Kasteel Tongelaar
Lees ook:Wijn.bloggids van 26 november tot 3 december 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>