Culinair en kunst, op stand in Mill

In de mailbox vond ik deze leuke uitnodiging van Keizer Culinair. Ik wil hem graag delen!

“Op Kasteel Tongelaar in Mill (bij Nijmegen) vindt iedere eerste zondag van de maand een Culinair Kunstconcert plaats. Een culinaire lunch, muziek en beeldende kunst worden gecombineerd in de stijlvolle entourage van het kasteel.

Programma

12.00 uur Culinair lunchbuffet: deze culturele middag begint pas echt goed als u meegeniet van ons uitgebreide Bourgondische lunchbuffet. Heerlijke broodjes, wraps, zoetigheden, salades, huisgemaakte soep en sapjes staan voor u klaar in de gezellige boerderij van het landgoed.

14.00 uur Concert: op zondag 4 november verzorgt Dolly, I beg your pardon het concert. Dit charmante damestrio deelt een grote liefde voor Amerikaanse acoustische muziek als bluegrass en country. Met als begeleidingsinstrumenten gitaar, mandoline en contrabas vallen zij vooral op door hun sprankelende meerstemmigheid. Liedjes van o.a. Gillian Welch, Ricky-Lee Jones en de Dixie Chicks worden afgewisseld met eigen nummers.

16.00 uur Kunst: Annie Veldkamp, viltkunstenares, Annie werkt al meer dan dertig jaar met textiel en heeft meer dan twintig jaar ontwerpervaring. Ze is oprichtster van AVLook met een eigen atelier en verkoopruimte in St-Oedenrode. De laatste jaren legt zij zich voornamelijk toe op het gebruik van vilt voor kleding en kunstobjecten. Vilt is voor haar het perfecte materiaal om in het hele creatieve proces van grondstof tot eindproduct haar eigen vorm te vinden. Kleuren, natuur, mensen en theater zijn haar inspiratiebronnen.

Kaartverkoop

Een arrangement bestaande uit het culinair lunchbuffet en het concert kunt u alleen vooraf reserveren via de website. U kunt ook aan de poort een kaartje voor alleen het concert kopen.”

Lees ook:Kasteel Tongelaar is open met Pasen
Lees ook:All that Wine and Jazz
Lees ook:All That Wine & Jazz
Lees ook:Wijn als kunst
Lees ook:Jay-Z komt met Krug naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>