All that Wine and Jazz

Wijnproeverij featuring Denise Jannah Quartet in het Bimhuis in Amsterdam op zondag 7 oktober 2012

Het Bimhuis is niet alleen een concertpodium, maar beschikt ook over een uitstekend restaurant met chefkok Edwin Takens, én een uitgekiende wijnkaart met een mooie selectie van zeer betaalbare kwaliteitswijnen. Dat wijn en jazz een goede combinatie vormen, bleek ook eerdere uitverkochte proeverijen – tijd dus voor een nieuwe editie. Op deze middag zijn zo’n 70 wijnen te proeven en te bestellen van een vijftal kleine maar fijne wijnimporteurs die hun wijnen rechtstreeks van de boer halen. Daarnaast zullen een aantal toppers van de Bimhuis-wijnkaart te proeven zijn. Meer informatie: www.allthatwineandjazz.nl

De wijnproeverij laat zich uitstekend combineren met het aansluitende concert van het Denise Jannah Quartet om 17:00. Deze combitickets zijn verkrijgbaar voor € 20. Na het concert is het Bimhuis restaurant open.

Dat wijn en jazz een goede combinatie vormen blijkt wel uit een uitverkochte All that Wine … and Jazz proeverij in het Bimhuis op 15 januari 2012.

Tijd voor een nieuwe editie op zondag 7 oktober januari 2012. Op deze middag zijn ruim 50 wijnen te proeven van kleine maar fijne importeurs die hun wijnen rechtstreeks van de boer halen.

Deze proeverij is de gelegenheid om de wijnen te ontdekken en te bestellen van, onder voorbehoud, De Geluksdruif (o.a. Bourgogne, Languedoc), Lekker Sapje (Duitsland, Oostenrijk, Spanje), Good Grapes (Oostenrijk), Wijnen uit de Elzas (Elzas of Alsace) en Zibibbo (Italië).

Na de wijnproeverij kunt u meteen naar het concert dat niemand minder dan het Denise Jannah Quartet in het Bimhuis zal geven. Meer informatie over dit concert vindt u binnenkort op de site van het Bimhuis.

Reserveer nu al in uw agenda:

  • Locatie: Bimhuis Amsterdam
  • Tijdstip: zondag 7 oktober 2012. De proeverij is open van 13.00 tot 16.00 uur. Het concert van Denise Jannah begint om 17.00 uur.
  • Toegang: kaarten voor de proeverij (€ 10) of voor de proeverij en het concert tesamen (€ 20) kunt u bij het Bimhuis bestellen.

bron:www.allthatwineandjazz.nl

Lees ook:All That Wine & Jazz
Lees ook:Vooraankondiging: All that Wine… and Jazz Part 3
Lees ook:Wijn proeven tijdens Jazz International Festival
Lees ook:Champagne en Jazz!
Lees ook:Bubbles & Jazz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>