Wijn proeven tijdens Jazz International Festival

Op zaterdagmiddag 19 november a.s. kunnen wijn- en jazzliefhebbers bijzondere wijnen ontdekken van acht kleine wijnimporteurs, in Lantaarn Venster te Rotterdam. Stuk voor stuk gedreven importeurs met een neus voor wijnen die je niet bij de supermarkt zult vinden. Aansluitend kunnen de bezoekers genieten van de bijzondere Rima Khcheich. Zij geeft een concert in het kader van het Jazz International Festival.

 

De deelnemende wijnimporteurs zijn: de Geluksdruif, Lekkersapje.nl, Rhône Value Wines, Wijnen uit de Elzas, Terroirwijn, Zibibbo, Good Grapes en de Champagnist. Zij laten wijnen proeven uit Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje en Italië.

De hele dag en avond zijn er concerten van het Jazz International Festival (18-20 november).

(En veel van deze importeurs staan in de Rainbow Wijngids, die rond 24 november verschijnt!)

Datum: zaterdagmiddag 19 november 2011

Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur wijnproeverij, aansluitend concert Rima Khcheich

Tickets:  15,- incl. concert via www.lantaarnvenster.nl

Lees ook:All That Wine & Jazz
Lees ook:Bethany’s Jazz Club
Lees ook:All that Wine and Jazz
Lees ook:BETHANY’S BUBBELS & JAZZ CLUB MET RITA REIJS
Lees ook:Champagne en Jazz!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>