Vooraankondiging: All that Wine… and Jazz Part 3

Jazzy wijnproeverij in Bimhuis Amsterdam op zondagmiddag 15 januari 2012.

Dat wijn en jazz een goede combinatie vormen, bleek wel uit de uitverkochte wijnproeverij All That Wine.. and Jazz van een jaar geleden. Tijd dus voor een nieuwe editie. Op zondagmiddag 15 januari zijn tussen 13.00 en 16.00 uur zo’n 60 wijnen te proeven en te bestellen van een zevental kleine maar fijne wijnimporteurs. Zij halen hun wijnen rechtstreeks van de wijnboer.

Dit is een aantrekkelijke gelegenheid om in een jazzy ambiance wijnen te leren kennen uit Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje. Bovendien worden bij elke bestelling wijnmagazines, gidsen én flinke kortingen weggegeven. Tijdens de proeverij bereidt het Michael Moore Quartet zich in de zaal voor op het aansluitende concert, dat start om 17.00 uur.

Enne, ik ben aanwezig om de Rainbow Wijngids te signeren!

Welke wijnimporteurs geven acte de présence?
De deelnemende wijnimporteurs zijn: de Champagnist, de Geluksdruif, Good Grapes, Lekker Sapje, Rhone Value Wines, Wijnen uit de Elzas en Zibibbo. Hun wijnen worden regelmatig goed ontvangen door vakbladen zoals Perswijn, Proefschrift en Winelife en door wijnschrijvers zoals Harold Hamersma, Mariëlla Beukers en Onno Kleyn. Meer informatie is te vinden op www.allthatwineandjazz.nl

Kaartverkoop via www.bimhuis.nl of aan de kassa.

Kaarten voor de wijnproeverij zijn € 10,- en voor het concert € 16,-. Combinatiekaarten zijn slechts € 20,-.

Wat heeft het Bimhuis met wijn?
Dat het Bimhuis een goed jazzpodium is, mag bekend zijn. Minder bekend is dat het Bimhuis beschikt over een uitstekend restaurant met een goede selectie van betaalbare kwaliteitswijnen. Bovendien mag de fles mee de concertzaal in – uniek en prettig voor de ware wijn- en jazzliefhebb(st)er.

Lees ook:All that Wine and Jazz
Lees ook:All That Wine & Jazz
Lees ook:Wijn proeven tijdens Jazz International Festival
Lees ook:Champagne en Jazz!
Lees ook:Bethany’s Jazz Club

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>