Feest op Wijngoed De Reestlandhoeve

De Reestlandhoeve in Balkbrug is recent weer volop in de prijzen gevallen. Bij de Internationale wijnkeuring (AWC 2011 Vienna) in Wenen zijn drie wijnen bekroond met een zilveren medaille en één wijn met een kwaliteitszegel. Allen waren wijnen van 2010; dat is een prachtig resultaat!

Om te kunnen proeven en genieten van de prijswinnaars zijn belangstellenden van harte uitgenodigd op zondag 25 september van 11:00-17:00 uur op het wijnfeest van Wijngoed De Reestlandhoeve.

Deze dag staat in het teken van de Reestlander wijnen en de kunst van het genieten. Behalve de wijn is er nog veel meer te beleven. Een inspirerende kunstmarkt met diverse kunstenaars uit de regio, een markt met onder andere lekkere streekproducten en live muziek moeten deze dag tot een leuke happening maken. De horecaopleiding van het Alfacollege zorgt voor diverse lekkere hapjes. In het wijnlokaal hangt een expositie van Jan van der Voo. Bijzondere schilderijen die gekenmerkt worden door gekleurde vlakken en structuur geïnspireerd door de Cobragroep. De expositie is te zien tot medio april 2011.

Uiteraard kun je een kijkje nemen in de wijngaard. Behalve informatie via het wijnwandelpad zijn hier ook een expositie van verschillende beelden van een aantal kunstenaars en gedichten van Anita van Veen te vinden.

Er zullen in de loop van de middag een aantal verschillende optredens zijn van onder andere Ria Westerhuis die gedichten voordraagt en Bisengo (Congolees voor plezier) een djembé groep begeleidt door percussionist Mothis Eyanga uit Congo.

Entree is gratis. Consumpties en proeven zijn voor eigen rekening.
www.reestlandhoeve.nl

Lees ook:Kasteel Tongelaar is open met Pasen
Lees ook:Tentoonstelling wijnetiketten
Lees ook:Reestlander Groen: Nederlandse vinho verde
Lees ook:Kunst over wijn
Lees ook:Klassiek Europa proeverij op 22 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>