Kunst over wijn

In Arnhem is steeds meer te beleven op cultureel gebied. Neem nu de expositie ‘Klare wijn – klare lijn’. De titel zegt het al: kunst en wijn gecombineerd: ofwel foto’s, schilderijen en objecten geïnspireerd op het thema wijn. Dat is nu eens een keer iets anders: kunst in een wijnwinkel. Bij de Wine Outlet loop je gewoon naar binnen en je kijkt op je gemak naar de 38 kunstwerken. De meeste kunstenaars op deze expositie komen uit Arnhem en omgeving en hebben het werk speciaal gemaakt voor de tentoonstelling. Het is kunst over wijn in alle facetten: van wijngaard tot wijnvat en van wijnfles tot wijnglas. Zo zijn er bijvoorbeeld vrolijke gezichten te zien, of een prachtig gedekte tafel met wijnglazen erop. Je kunt ook stampende voeten op druiven zien of een verzameling kurken van een heleboel wijnflessen. Natuurlijk zijn er ook echte flessen bij deze expositie. Dat maakt een bezoek extra leuk: je kunt zelf nog een lekker wijntje kopen als je wilt.
Ga eens kijken bij de Wine Outlet, Boulevard Heuvelink 12, Arnhem. De winkel is sinds vandaag, (24 september) van maandag tot en met zaterdag geopend.

Lees ook:Wijn als kunst
Lees ook:Kasteel Tongelaar is open met Pasen
Lees ook:Wijnmuseum gratis op 15 april
Lees ook:Etiketten verzamelen
Lees ook:De Gelazen Kurk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>