Wijnimporteur “met zijn voeten in de klei”


Op de Wine Professionel kwam ik hem tegen: Jan Herbrink uit Twente! En ik viel als een blok voor zijn bijzondere uitstraling! Ruimte op mijn blog voor de man die iedere maand, jaar in jaar uit op reis is, op zoek naar de druiven in de natuur. Daar waar de wijn echt vandaan komt.

“Het jaar 2013 wordt een prachtig wijnjaar. En dan denk ik als eerste aan de nieuwe wijnboeren die u in mijn catalogus zult tegenkomen, inspirerende ambachtsmensen. Maar in mijn jubileumjaar, 35 jaar wijnimporteur,  beginnen we met het scheppen van wat ruimte door de verkoop van restanten.

Het wijnspreekuur van zaterdag 19 en 26 januari staat in het teken van de restanten. Deze parade is uitgegroeid tot een traditie. En dat is niet vreemd. Gedurende de restantenparade ontvangt u 2x dubbel voordeel. 
Het hele jaar door krijgt u bij Jan Herbrink Wijnen meer wijn voor uw geld dan waar ook, komt door het ambacht dat erachter zit, dus meer detaillering in de wijnen, 1e voordeel.

Dat talentvolle ambacht zorgt voor energierijke wijnen, 2e voordeel.

Als de wijnen iets ouder worden laten ze een ongeëvenaarde rijkdom aan aroma’s zien, deze zwakken niet af, maar verdiepen en versterken zich. De tijd heeft hier een positieve werking op de wijnen. Het herenhuis wordt een kasteel, 3e voordeel.”

 Restantenparade: zaterdag 19 januari 2013

Lees ook:Wijn in Hengelo
Lees ook:Taste Event Lente zaterdag 23 maart
Lees ook:De Wijnparade gaat weer op pad!
Lees ook:Wijnmovement in Studio Smaak van Wijn Soest
Lees ook:Wijn workshop als kado van de Sint

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>