De Wijnparade gaat weer op pad!

De Wijnparade: zondag 20 januari 2013 in de Rijswijkse Schouwburg te Rijswijk

De Wijnparade komt op zondag 20 januari 2013 naar de Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk

De 5de editie van De Wijnparade komt op zondag 20 januari 2013 langs in de Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk. Voor slechts € 7,50 entreegeld kunnen wijnliefhebbers tussen 15.00 en 18.00 uur genieten van een breed aanbod aan kwaliteitswijnen. Na vier succesvolle edities in Hoofddorp, Arnhem, Haarzuilens en Den Bosch is gebleken dat De Wijnparade duidelijk voldoet aan specifieke behoeften van wijnliefhebbers: de Wijnparade is laagdrempelig en bezoekers kunnen een breed assortiment bijzondere wijnen meteen goede prijs-kwaliteitverhouding proeven.

Lees ook:De wijnparade onderweg naar Amersfoort!
Lees ook:Waar is de Wijnparade dit najaar?
Lees ook:De wijnparade reist naar Arnhem
Lees ook:De Wijnparade gaat naar Haarzuilens!
Lees ook:De WijnParade, een andere kijk op wijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>