Wijn in Hengelo

restantenparade januari 2013

Restantenparade: zaterdag 5 januari 2013

2 x DUBBEL VOORDEEL!

“Het jaar 2013 wordt een prachtig wijnjaar. En dan denk ik als eerste aan de nieuwe wijnboeren die u in mijn catalogus zult tegenkomen, inspirerende ambachtsmensen. Maar in mijn jubileumjaar, 35 jaar wijnimporteur,  beginnen we met het scheppen van wat ruimte door de verkoop van restanten.” zo begint de nieuwsbrief van Jan Herbrink deze week! En dat spreekt me aan. U misschien ook, dus doe er uw voordeel mee.

Lees ook:Wijnimporteur “met zijn voeten in de klei”
Lees ook:Taste Event Lente zaterdag 23 maart
Lees ook:Wijnmovement in Studio Smaak van Wijn Soest
Lees ook:Champagne tijdens het Amsterdamse Brunchweekeinde
Lees ook:N,R&F van vandaag de dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>