Grenache en muscat

Een vooruitblik op 2013, januari wordt een druivenmaand.

 

Nu al? Ja zeker, het kan nooit kwaad je agenda vast te vullen met de mooie dingen in het leven zoals een spannend concours, een bijzondere competitie of een sappig wijnevenement.

In januari kunnen we na de skivakantie rechtstreeks door naar Perpignan voor de : 1st International Competition ‘GRENACHES OF THE WORLD‘. Zou wel heel graag in de jury willen zitten.

Direct voorafgaande aan  de  vijfde ‘Muscat World Meeting’, welke van  25 tot en met 27 januari plaatsvindt in Perpignan.

www.grenachesdumonde.com  en www.muscatworldmeeting.com zijn de websites voor deze events om op terug te vallen, om iedereen van alle informatie te voorzien.

Dan in april een uitstapje naar de Beaujolais en wel naar Brouilly. Want hier vieren ze op 27 en 28 april 2013 het 33ste feest van de Beaujolais Crus. Brouilly en Côtes de Brouilly zijn gastheer. Een fantastische happening, voor voor gasten en gastheren. Naast Brouilly en Côte de Brouilly staan natuurlijk de andere crus is the spotlights. Chenas, Chiroubles, Fleurie, Julienas, Morgon, Moulin à Vent, Regnie en Saint-Amour

 

Lees ook:Moulin-à-Vent met Nederlandse wieken
Lees ook:Le Beaujolais est arrivé!
Lees ook:Hoe Japan de Beaujolais ontdekte
Lees ook:Beaujolais: Beaujoliscious [Persbericht]
Lees ook:Het Beaujolais van de Crus & Climats: retour van het terroir

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>