Om Nederland een Culinair gezicht te kunnen geven wordt er tussen de Nederlandse Chefs en sommeliers onderling veel gejamd en veel geproefd. Met elkaar werken zij op die manier aan een filosofie, aan een basis voor de Nederlandse gastronomie. Zondag 1 juli weer een eigenzinnige culinaire middag bij het Schulten Hues!
Peter, Jacqueline en hun ‘Friend’-chefs en -sommeliers zijn trots op hun afkomst, trots op Nederland en de prachtige producten die Nederland te bieden heeft. Graag willen Peter & Jacqueline u kennis laten maken met deze collega Chefs en sommeliers in Nederland. En dat kan in SchultenHues&Friends.
Weinig wijn uit de polder door de enorme vrieskou! Balen voor Cor en Riek van der Veeken van wijngaard Maronesse in Marknesse.
Ai, dat komt hard aan. Waar is de Dom Perignon gebleven, na uit de haven van Le Havre verdwenen te zijn?
Lees ook:Een lazy afternoon in het Schulten Hues
Lees ook:Vierde Italiaanse Sommelier cursus 2012
Lees ook:Vierde Italiaanse cursus voor sommeliers
Lees ook:De Lazy Sunday Afternoon in SchultenHues&Friends!
Lees ook:Sommeliers naar Tokyo