De Lazy Sunday Afternoon in SchultenHues&Friends!

Zondag 9 december 2012 is het weer zover!

In SchultenHues&Friends, het loungerestaurant van het er tegenovergelegen michelinsterrenrestaurant ‘t Schulten Hues, is het motto “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”.

In SchultenHues&Friends laat de brigade, onder leiding van Rinaldo van Berlo (witte brigade) en Mark Giesen (zwarte brigade), u zien dat lekker eten & drinken, gebaseerd op michelinsterren-gerechten van de ‘Friends’ van ‘t Schulten Hues, niet ingewikkeld en stijf hoeft te zijn.

De Lazy Sunday Afternoon is een zeer informele, ontspannen, swingende middag waarbij een van onze Friend-Sterrenchefs aanwezig is om met u een glas wijn te drinken! Deze keer is te gast Raymond Prinsen van restaurant de Stenen Tafel 2.0 uit Borculo.

Wij serveren tijdens de middag een ‘Walking Dinner’ bestaande uit acht mini gerechtjes volgens recept van de aanwezige Friend-Sterrenchef Raymond Prinsen. Er word voor deze middag geen specifieke tafel / zitplaats voor u gereserveerd om het informele karakter te benadrukken.

Dresscode voor de Lazy Sunday Afternoon: Come-as-u-are. Feestelijk & informeel, glitter&glamour en toch lounge&relax. .. Geen stropdas….;)

Tijdens de Lazy Sunday Afternoon draait DJ Hans Stroeve LIVE stevige swingde lounge-muziek. Dus… er mag gedanst worden!

 

Reserveren? Dit doet u via de reserveermodule op onze website.

 

TIP! Masterclass Sterrenkok(en)

Voorafgaande aan de Lazy Sunday Afternoon is er de mogelijkheid deel te nemen aan een exclusieve Masterclass Sterrenkok(en) gegeven door de aanwezige Friend-Sterrenchef.

Deze keer is dit Raymond Prinsen van restaurant de Stenen Tafel 2.0 uit Borculo.

 

De Masterclass vindt plaats in de kookstudio van restaurant ‘t Schulten Hues van 11.00 tot ongeveer 16.00 uur. Kijk en klik voor meer informatie!

 

SchultenHues&Friends  ‘s Gravenhof 6  7201 DN  Zutphen  0575596870  [email protected]  www.qlump.nl/home

 

SH Kookstudio 07 ‘s Gravenhof 5 7201 DN Zutphen 0575510005

Lees ook:Een lazy afternoon in het Schulten Hues
Lees ook:N,R&F van vandaag de dag
Lees ook:By the Grape Magazine 3 in de winkel
Lees ook:Heldere GaultMillau verslaggeving
Lees ook:Onderzoek naar wijnetiketten: vul de enquête in!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>