Heldere GaultMillau verslaggeving

Zo maar wat opgeschept uit de uitgebreide verslaggeving van de uitreiking GaultMillau2013 en de daardoor onstane aanvulling op de lijstenmania!

“Totaalbeleving
‘Met alleen talent en passie kom je er niet meer’, las Van Lissum voor uit de beoordeling van Dooms. ‘Kennis, durf en doorzettingsvermogen zijn ook nodig. De gerechten van De Kromme Watergang onderscheiden zich door verfijning en elegantie.”

“GaultMillau 2013 telt dit jaar 59 nieuwkomers waaronder De Stenen Tafel 2.0 van Raymond Prinsen en &Samhoud Places van Moshik Roth.”

“GaultMillau zet in deze lijst de restaurants op een rij waar zij na elk bezoek het liefst de volgende dag al weer zouden terugkeren. Bijvoorbeeld vanwege de bijzonder gezellig sfeer, de prachtige ambiance of de hartverwarmende gastvrijheid.”

“Prijs/plezier GaultMillau 2013 Basiscriterium om in deze lijst terecht te komen is het serveren van een driegangenmenu voor maximaal 40 euro, waarbij ook de à la carteprijzen aantrekkelijk blijven. Maar er komt meer bij kijken. Voor een vriendelijk geprijsd menu alléén kom je als gast niet terug. Als de rest tegenvalt, houdt de gast het na één keer wel voor gezien, aldus GaultMillau.”

De hele verslaggeving is te lezen op de website van de Misset Horeca!

En kijk hier eens: Zo is het in de rest van de wereld gegaan!

 

Lees ook:Bib Gourmand ook in België – Fong Mei
Lees ook:De nacht van de GaultMillau
Lees ook:Presentatie Gault Millau in RAI
Lees ook:Eind oktober naar Maastricht!
Lees ook:Restaurantgidsen in aantocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>