Nieuws van Esprit Montagne uit France

We trekken een mooie fles van de Zwitserse Champagnoise ‘Cheval mon ami’ open. En met goed recht. Derde keer op rij wordt Esprit Montagne de befaamde Zoover Award voor een van de ‘beste hotels in Frankrijk’ gegund. In drie jaar tijd zijn we opgeklommen van een nieuw, onbekend hotel-restaurant naar de zesde plek in geheel Frankrijk. En dat dankzij u! We willen u op deze manier met heel ons hart bedanken dat u uw positieve ervaringen met andere vakantiegangers hebt gedeeld.

Dat we zo’n enorme prijs hebben gekregen, betekent echter niet dat we op onze lauweren gaan rusten. Esprit Montagne is er voor u en daarom kijken we niet alleen terug op de afgelopen drie jaar, maar ook vooruit. Zo zijn we volop bezig met een nieuw zomer- en winterprogramma, waarin genieten van heerlijke buitenactiviteiten centraal staan.

Alke & Team Esprit Montagne

 

Zoover Award 2012

Wilt u de reviews van het afgelopen jaar nog eens teruglezen of er eentje aan toevoegen? Bezoek dan de Esprit Montagne pagina van Zoover.nl.

 

 

Zomerteam Esprit Montagne kompleet!

Het team is kompleet! Deze zomer gaan we met z’n 8-ten er weer een geweldige zomer van maken. Hier even ene kleine introductie ronde.

 

Keuken

Naast Chef Raf is het Marcel die in de keuken voor de  diner zorgt. Samen bereiden ze weer de meeste verrassende en lekkere gerechten voor u.

 

Bediening

Twee gezellige en goedlachse dames, Monique en Véronique, zorgen evoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens het ontbijt en diner of een drankje op het terras.

 

Schoonmaak

Naast Carole en Marie, die er vanaf het begin al bijzijn, zal ook onze nieuwe hulp in de schoonmaak, Natacha, ervoor zorgen dat u kamer dagelijks weer fris en schoon is als u terugkomt van een dagje in de bergen.

Met z’n allen zorgen zij ervoor dat u de echte sfeer van Esprit Montagen beleeft en dat u een onvergetelijke vakantie heeft in de Franse Alpen.

 

 

Zomeragenda La Chapelle d’Abondance

Onze vallei heet niet voor niets de Vallei van Overvloed. Niet alleen verleidt de groene natuurpracht met frisse bergbeekjes en veldbloemen die als een bont kleurenpallet over de alpenweiden zijn gedrapeerd je om de natuur in te trekken. Ook is er in de pittoreske dorpjes van onze streek van alles te beleven.

 

Deze zomer staat in het teken van overvloed, genieten en feest. Hieronder alvast enkele highlights in La Chapelle d’Abondance:

•                13 en 14 juli:  Vuurwerk op Quatorze Juillet, de nationale feestdag

•                20 – 22 juli:     Burn Mountain Rock Festival, live concerten, motors en treasure hunts

•                12 augustus:  Houthakkerswedstrijd tijdens de Concours de Bûcherons et Exposition Artisanale in La Chapelle

 

Ook in de directe omgeving is er vanalles te beleven:

•                29 juni – 1 juli:  Le Pass’Portes du Soleil, Mountainbike wedstrijd

•                6 – 8 juli:            Chatel Mountain Style

•                29 juli:                 Montée  Cycle Race op de Col de Bassachaux

•                5 augustus:       Fête du Village in Châtel

•                19 augustus:     Belle Dimanche, koeienmarkt op Plaine Dranse

Meer zomerinspiratie opdoen? Bekijk dan de agenda’s van Les Portes du Soleil, La Chapelle d’Abondance, Abondance en Châtel.
 

 

Houd onze website en facebook in de gaten voor

spectucalaire zomeraanbiedingen en de

laatste nieuwtjes!

Lees ook:Een wijnreis naar de Alpen in de Frans, Zwitserse hoek
Lees ook:Wijn uit Coteaux du Layon
Lees ook:Wijnreis Zwitserland
Lees ook:Frankrijk heeft populairste vakantiewijnstreken van de wereld
Lees ook:Prijzen 25% lager op Nederburg Auction

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>