Wijnreis Zwitserland

Zwitserse wijnen zijn nog tamelijk onbekend in Nederland. Toch produceert het land een groot aantal heerlijke wijnen, die onder andere door de Wine from the Alps, webwinkel en importeur, naar Nederland worden gehaald. Ter plekke kennismaken met Zwitserse wijnen kan nu ook!

Hotel Esprit Montagne in Chapelle d’ Abondance (Frankrijk) organiseert in samenwerking met Wine from the Alps een wijnweek van 11 – 18 juni a.s. Tijdens deze week bezoek je producenten in Zwitserland, de Savoie en Italië (Aosta). Je maakt kennis met lokale wijnexperts, bezoekt een wijnmuseum en geniet van talloze bekende en minder bekende wijnen en streekgerechten uit het gebied rondom de Mont Blanc. Een unieke kans om in een prachtige omgeving, op ongedwongen en ontspannen wijze uw kennis over de wijncultuur in de Alpen te vergroten. Voor een uitgebreide beschrijving van het programma en boekingen, klik hier.

Lees ook:Champagne wint van Champagne
Lees ook:Wijnreis naar Wenen
Lees ook:Kerst-dinerdoos bij Wine from the Alps
Lees ook:Vakantieplannen? Maak een wijnreis
Lees ook:Bonny Doon’s Randall Grahm op EWBC in Izmir

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>