Dineren in de tram in Brussel

Wat een grappig initiatief van onze buren, de Belgen. Vanaf 2 maart as kun je in het Brusselse dineren in de tram. 34 reizigers  worden vanaf 2 maart elke avond getrakteerd op een driegangenmenu van de hand van een sterrenchef. De tram uit het begin van de jaren 70 werd door Electrolux volledig gerenoveerd en uitgerust als een volwaardig restaurant. Het hele project kadert in het jaar van de levenskunst en de gastronomie, Brusselicious 2012. Voor het hele artikel even hier klikken maar!

Lees ook:Vijf topregio’s in Duitsland
Lees ook:Langs de wijnroute van Zuid Duitsland
Lees ook:NR&F van vandaag de dag
Lees ook:Bollinger meets François Geurds
Lees ook:De Sommelier kan niet tegen drank!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>