De Sommelier kan niet tegen drank!

Op de website van Belgische Nieuwsblad staat een leuk artikeltje over de beste sommelier van Belgie. Een vrouw! Jennifer Silvius is volgens de recensenten van de restaurantgids GaultMillau de beste sommelier van het land. Silvius kiest de wijnen in het Genkse restaurant Kristalijn

“Silvius is eerlijk: ‘Ik kan eigenlijk niet zo goed tegen de drank. Na twee glazen wijn moet ik stoppen. Proeven is iets anders, want dan spuw je de wijn meteen weer uit. Zo kan ik tijdens één zit veertig tot vijftig wijnen proeven. Liefst zo rond tien uur in de ochtend. Dan heb ik wel ontbeten, maar geen koffie gedronken.’”

Voor het hele artikel even klikken!

 

Lees ook:Trimbach
Lees ook:Easyjet’s witte wijn de beste in de lucht
Lees ook:N,R&F van vandaag de dag
Lees ook:Op vakantie smaakt de wijn lekkerder
Lees ook:Wijnprimeur: 50 Grand Crus en andere topwijnen direct uit Frankrijk bij Lid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>