Vijf topregio’s in Duitsland

Nog anderhalve week en ik zit ook weer in Duitsland. Dit keer uitgenodigd voor een wijntrip door Rheinhessen! Ik heb er erg veel zin, om met het internationale gezelschap van bloggers en journalisten daar op pad te  gaan! “Vinoinotheken,theken & Pedelecs” heet de reis! Nu zag ik op de Telegraaf.nl al berichtgeving over de Duitse wijnstreken. Voor het hele artikel even hier   klikken.

Lees ook:Langs de wijnroute van Zuid Duitsland
Lees ook:België is opnieuw een wijnland
Lees ook:Dineren in de tram in Brussel
Lees ook:Actiedagen ‘Ökologische Weinkultur’ in Duitsland
Lees ook:Hoe sekt of Duitse ‘champagne’ ontstaat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>