Wijnblog Trophy

 

 Op de Beurs van de Loire wijnen begin Februari, zal een trofee, het beste wijnblog belonen.

In een paar klikjes op de muis zijn er duizenden gepassioneerde Internet wijnliefhebbers.

Dit is een artikel van onze franse gastschrijver Gilles Robert.

Op de Beurs van de Loire wijnen begin Februari, zal een trofee het beste wijnblog belonen.

In een paar klikjes op de muis zijn er duizenden gepassioneerde Internet, vaak anonieme wijnliefhebbers die hun liefhebberij delen op alle blogs over wijn.
Deze zullen in het zonnetje gezet worden tijdens de vakbeurs over de Loire wijnen in Angers (Frankrijk). Op 5 februari zal de jury van wijn vakmensen en van de ‘blogosphere’ het Wine Blog Trophy toekennen aan het beste blog over wijn. Er zijn 3 categorieën: Beste blog van de wijnmakers, beste Franse wijnblog en beste buitenlandse wijnblog (andere taal dan Frans). Alleen het blogs die uitsluitend over wijn hebben (proeverijen, oenologische ervaringen, eigen proefnotities, wijn & spijs …) kunnen deelnemen. De jury zal de volgende criteria beoordelen: hoe vaak wordt het blog ge-update, de tekst kwaliteit, de originaliteit van de informatie, de ergonomie van het blog en de visuele aantrekkelijkheid. Eind Januari zal de jury bij elkaar komen om de winnaars te kiezen. Op 5 februari in de Parc des expositions te Angers (salle Layon) zullen de winnaars bekend gemaakt.

Lees ook:Resultaten van de Wine Blog Trophy
Lees ook:Ook Salon des Vins de Loire gaat digitaal
Lees ook:Beste wijnblog van Amerika
Lees ook:10e Concours « Riesling du Monde »
Lees ook:Vinisud gaat digitaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>