Resultaten van de Wine Blog Trophy

Salon des Vins de Loire

De resultaten van de Wine Blog Trophy voor de beste Frans en Internationaal wijn blog is op 5 februari bekend gemaakt tijdens de Salon des Vins de Loire die deze evenement organiseert voor de eerste keer.

In de categorie Beste Wijnmakersblog is de winnaar: Domaine Sauvat

Annie Sauvat is wijnmaker in de Auvergne (midden Frankrijk) sinds 20 jaar en is haar wijnblog anderhalf jaar geleden begonnen met als doel: kennismaking van haar domaine voor het grote public. Vandaag de dag zijn er 500 tot 700 bezoekers per dag.

In de categorie Beste Franse wijnblog is Olivier Grosjean de winnaar.

Olivier Grosjean is gynaecoloog in Pontarlier in de Jura en heeft een passie voor wijn die gedeeld wordt op zijn weblog door 200 a 250 bezoekers per dag.

In de categorie Beste internationale wijnblog is de winnaar: Alder Yarrow

Alder Yarrow is 32 jaar oud en is directeur van een design bedrijf in Californië. ’s Nachts vult hij dagelijks zijn wijnblog met proefnotities, diverse wijn informaties, verhalen over wijngaarden en wijnmakers enz… Zijn blog word dagelijks bezocht door meer dan tien duizenden bezoekers. Op zijn wijnblog staat tientallen links naar wijnblogs en vineries blogs.

Bijdrage van Gilles Robert

Lees ook:Wijnblog Trophy
Lees ook:Ook Salon des Vins de Loire gaat digitaal
Lees ook:Beste wijnblog van Amerika
Lees ook:Uitslag Rosé verkiezing van het jaar 2006
Lees ook:Shortlist Born Digital Wine Awards bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>