Nieuwe website www.wijnkennis.be

Boekhouder in Belgie, ja dan moet ik een goede hobby hebben. Dat moet Wim Sas gedacht hebben toen hij begon aan de website www.wijnkennis.be.

Ik vind het wel leuk, al die initiatieven om een voor de consument goede manier informatie weer te geven. Deze site is nog niet helemaal gevuld maar lijkt heel uitgebreid te gaan worden. Bijna een soort wijnwiki.

Dit project is een initiatief dat uitgaat van Wim Sas en is een hobbysite.
Door reeds jarenlang gepassioneerd te zijn door wijn (het volgen van bijscholing, oprichten van een wijnclub) is het idee van wijnkennis.be ontstaan.

De site gaat als doel hebben een forum te zijn waar alle technische informatie omtrent wijn te vinden gaat zijn en waar professionelen en particulieren elkaar kunnen treffen.

Daarnaast gaat er per bespreking van een wijnland of wijnstreek gericht contact genomen worden met de belanghebbenden hieromtrent. Zoals momenteel het geval is met Zuid-Afrika. Zuid-Afrikaanse wineries kunnen op www.wijnkennis.be publiceren, op zoek gaan naar een winkel op de Belgische of Nederlandse markt of kunnen monsters toesturen die op een professionele opgezette proeverij blind geproefd zullen worden. Deze proefnotities zullen vervolgens af te lezen wijn op wijnkennis.be

Wim Sas heeft als beroep boekhouder. Hiij beheert wijnkennis.be als hobby en als toevoeging naar zijn persoonlijk streven naar meer kennis en informatie omtrent wijn.

Lees ook:Site van Moet en Chandon
Lees ook:Wijn, nieuwtjes en tips
Lees ook:Wijngebieden in opstand tegen Europese Commissie plannen
Lees ook:Foto-Vine-Shoot
Lees ook:Wijnbouw, je moet het wel kunnen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe website www.wijnkennis.be

  1. Van den Putte Frans

    interessant

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>