Handig! Boodschapjes in Toscane

PERSBERICHT: Boodschappenpakket voor je eerste vakantiedag in Toscane

Barberino di Mugello (Toscane), 16/07/2014
Families die onderweg zijn naar hun vakantiehuis in Toscane, Umbrië of Marche kunnen hun zelf samengestelde boodschappenlijst van eerste levensbehoeften zoals, koffie, melk, brood e.d. aan ons opsturen.

Interessant voor iedereen die over de A1 naar het zuiden rijdt.

De dienst wordt voorlopig alleen uitgevoerd in Barberino di Mugello, strategisch gelegen aan de grens met Toscane. Ons team doet de boodschappen en spreekt een moment en een plaats af om elkaar te ontmoeten (meestal bij de MC Donald’s langs de A1 in Barberino) en de boodschappen te overhandigen. We staan garant voor kwaliteit en versheid, doordat de boodschappen vlak voor de afgesproken tijd ingekocht worden bij de supermarkt. Men betaalt voor de boodschappen en een service fee van €15, waarvan Dolcevia 10% afdraagt aan de Unesco World Heritage Foundation.

Zonder stress op vakantie

Je kent het wel. Die laatste dag voor de vakantie moet je aan alles denken, de auto inpakken, de kinderen te vriend houden, het huis netjes achterlaten. Sleutels wegbrengen voor de achterblijvers die de kat en de planten verzorgen. Is de post nu geregeld? Help!!
En dan vertrek je eindelijk en zit je 1500 kilometer in de auto, als het even wil in de file en in de hitte. Je verlangt naar rust, kinderen in het zwembad, een glas wijn, iets makkelijks voor het eten en dan even genieten van het uitzicht.

Is het dan niet ideaal als je niet meer naar de winkel hoeft, met het risico dat je de belangrijkste dingen vergeet omdat je moe bent?

Een kant en klare boodschappenlijst met alle essentiële dingen.

Je geeft aan voor hoeveel personen en ons team doet de rest. Je mag voorkeuren aangeven, maar dat hoeft niet. Je betaalt hetzelfde als aan de kassa, alleen weet je nu zeker dat alles door verstandige vrouwen werd gekocht, alsof je je eigen oma naar de winkel stuurt.

Meer informatie? Check de website!

Lees ook:Zibibbo, een Italiaanse wijnbeleving
Lees ook:Notitieblok voor vinologen
Lees ook:Wijnhandel Henri Bloem op de fiets voor Alpe d’HuZes
Lees ook:Oogstbericht 2005: Toscane
Lees ook:Olioliva, Italiaanser kan het bijna niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>