Oogstbericht 2005: Toscane

De papieren uitgave van het blad Perswijn geeft in het aprilnummer een oogstbericht van Toscane. Er is veel regen geweest in September in Toscane, waardoor 2005 een beetje tegenvalt. ‘Zuur ligt op de loer’. De experts geven de Brunello 4 van de 5 sterren, maar Perswijn zet daar wat kantekeningen bij. Herproeving van 2004 daarentegen geeft erg goede vooruitzichten voor Toscaanse wijnen. En 2001 is zelfs legendarisch goed!

Lees ook:Brunello di Montalcino uit Toscane
Lees ook:De wijnen van PLUS scoren goed bij de professionals
Lees ook:Proeverij Brunello
Lees ook:Leuk verhaal: Pian delle Vigne
Lees ook:Proefnotities Hosman proeverij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>