Spraakmakende wijn in Soest

Het “Wijncoachingbureau voor wijn en gerechten” gaat in Soest, in het pakhuis van BuyYourWine  een drietal wijnavonden verzorgen gericht op de komende winter! Op dinsdag 16 oktober, 13 november en 11 december
Deze wijnworkshops staan in het teken van gerechten en wijnen die je associeert met de herfst, de winter, boswandelingen en  haardvuur!

Welke wijnen drink je nu het liefst in deze stormachtige maanden.
Elke maand  staat één land  in de spotlights en worden de mooiste combinaties uitgelegd en geproefd. Wijn, land en gerechten vormen het indrukwekkende landschap van deze interessante avonden.

De deelname per avond is maximaal 10 personen.
Inschrijven kunt u op [email protected]

De prijs is € 35,= per persoon per avond. Natuurlijk een geweldig idee om kado te geven! Cheques kunnen aangevraagd worden bij het Wijncoachingbureau. Ook voor vriendenclubs een gave avond. 

Voor bedrijven is  er de mogelijkheid  om deze avonden exclusief te boeken. Een op maat gemaakte offerte  en de “uitvoering”  in de eigen zaak  kan zeer goed geregeld worden.

Door de veelzijdige keuze binnen het assortiment van deze landen zullen de wijnen per avond bijzonder zijn en zeer gevarieerd. In verband met het beperkt aantal plaatsen, is snel reageren een must.

Lees ook:Wijn workshop als kado van de Sint
Lees ook:Wine & Music avond in Amsterdam by Viniers
Lees ook:Smaak van wijn nieuw online magazine
Lees ook:Bordeaux stroomt rijkelijk bij Café Schiller
Lees ook:Diner met een Oostenrijkse wijnmaker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>