Diner met een Oostenrijkse wijnmaker

Diner met Oostenrijkse wijnmakerOp zaterdag 23 maart verwelkomt Women on Wine Maria en Josef Reumann in restaurant de Altena.

 

Maria en Josef Reumann hebben een prachtig wijnbedrijf in Mittelburgenland. Het is een gebied waar met name rode wijn geproduceerd wordt. Op deze avond zal het accent dan ook liggen op rode wijn!

 

De wijnen van Reumann zijn klassiek van smaak, maar met een Oostenrijkse twist. Ze zijn zuiver, eerlijk en zeer divers. Het zijn uitstekende begeleiders van de gerechten uit de keuken van Pe, de chefkok van de Altena.

 

Chef Pe heeft speciaal voor de wijnen van Reumann een viergangenmenu gecreëerd. Wijnmaker Josef zal u gedurende de avond vertellen over de ins en outs van zijn bedrijf. U maakt kennis met zijn werkwijze, zijn filosofie, en zijn wijnen. U kunt uiteraard ook al uw vragen afvuren op de wijnmakers. De voertaal deze avond is Duits.

 

U wordt ontvangen om 18.00 uur met een glas rosé Sekt. Vanaf 18.30 uur wordt het diner geserveerd, waarbij verschillende passende wijnen geschonken worden. Ondertussen lardeert Josef de avond met zijn verhalen.

 

Deze avond ontkurken we een speciale Reumann Magnum van maar liefst 12 liter!

 

Om ca 23.00 uur wordt de avond afgesloten met koffie of thee met friandises.

 

De prijs van dit wijn-spijs arrangement is 75 euro per persoon, all-in.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen voor deze avond. Informatie HIER

 

Lees ook:Bollinger meets François Geurds
Lees ook:Oostenrijkse wijn in opmars
Lees ook:Hilversum krijgt wijnbar
Lees ook:Wijn&Spijs proeverij Alsace
Lees ook:Wijnfeesten in Tours

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>