Zuid-Afrika komt naar Lage Vuursche

Wijnliefhebbers opgelet!

De eetgelegenheid  in Lage Vuursche waar wij altijd zo graag komen “De Lage Vuursche”,  werkt al geruime tijd met de heerlijkste wijnen uit Zuid Afrika gemaakt door Laurens van der Westhuizen en geïmporteerd door Paco den Doop. Op woensdag 19 september komt de wijnmaker naar Nederland om zijn wijnen in het restaurant te laten proeven aan geïnteresseerde gasten. Ter gelegenheid daarvan kookt men  een prachtig bijpassend menu. Deelname aan dit evenement € 50,-.  De mooiste  ZA wijnen worden geproefd en……..kunnen eenmalig tegen ‘horecaprijzen’  mee naar huis genomen worden. Dat is nog eens een kans om voordelig de wijnkelder te vullen.

Het diner begint om 18.30 uur. Op tijd reserveren is een must, in verband met een beperkt aantal plaatsen!

 

Lees ook:Herfst in Lage Vuursche
Lees ook:Genieten van wijnen op de Lage Vuursche
Lees ook:Wijn, nieuws en nieuwtjes
Lees ook:Spraakmakende wijn in Soest
Lees ook:Châteauneuf-du-Pape proeven bij Harkema in A’dam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>