Overzichtsproeverij voor Oss eind maart

Wijnproeverij 31 maart 15.30 UUR TOT 19.00 UUR

 

Op deze dagen is CAVE vrijblijvend te bezoeken. Op de proeftafel staan verschillende wijnen open om te proeven. De nieuwe witte wijnen en rosé uit het jaar 2011! Niet te vergeten de rode wijnen passend bij het voorjaar! En alle wijnen zijn op voorraad. De verhalen en achtergronden vertellen wij met plezier. U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt. Heeft u geen tijd om te komen, maar wilt u wel proeven, dan stellen wij graag een proefdoosje voor u samen. Bestellen kan per soort per doos à 6 flessen. In de regio Oss leveren wij de bestelling gratis bij u af vanaf 12 flessen. Meeer informatie Ghislaine Monchen 06 52 54 84 54

 

Het voorjaar gaat weer komen! De witte wijnen van 2011 zijn gebotteld. WIj hebben diverse witte wijnen, rosé en rode wijnen op de proeftafel open staan. Asperges, aziatische keuken, BBQ, visgerechten…welke wijn past daarbij? Wij geven advies en graag ook achtergrond informatie mee over wijn & spijs.

 

Lees ook:Gratis wijn in Amsterdam
Lees ook:Nog meer proefles, bij Doosje-wijn.nl
Lees ook:Open dag op Wijngaard de Wageningse Berg
Lees ook:Wijnmuseum gratis op 15 april
Lees ook:Bezoek een biologische wijngaard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>