Open dag op Wijngaard de Wageningse Berg

Ook op de Wageningse Berg is het morgen goed toeven. Bezoek nu, aan het begin van de herfst, deze prachtige wijngaard en geniet van de smakelijke wijnen.

“In 2012 ontvangen wij u graag in onze prachtige wijngaard tijdens open dagen. Op zaterdag 23 en zondag 24 juni ontvingen wij vele nieuwsgierige gasten, die konden proeven van ons hele assortiment, ook van de zojuist gebottelde witte Johanniter/Merzling 2011. De wijnliefhebbers reageerden enthousiast op deze wijn die van uitzonderlijk goede kwaliteit is. De wijn is fruitig, zacht en toch vol van smaak. Heeft u deze open dag gemist dan nodigen wij u graag uit onze open dagen op zaterdag 25 augustus of zondag 30 september te bezoeken. U kunt dan gratis onze wijnen proeven van 11 tot 17 uur. Op 30 september is er ook een kleine regionale markt met diverse biologische bedrijven. En wij leiden wij u graag rond in onze wijngaard. Met de kinderen gaan we beestjes zoeken in de wijngaard.”

bron: Wijngaard de Wageningse Berg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lees ook:Rode druiven geoogst bij Wijngaard De Wageningse Berg
Lees ook:Open dag Wageningse Berg
Lees ook:Wijnen Wageningse Berg op fles
Lees ook:N,R&F van vandaag de dag
Lees ook:Nationale Wijnweek 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>