Eerste prijzen Bordeaux bekend

Het is zover! Gewone stervelingen kan het geen zier schelen, voor wijnsnobs is het zenuwslopende wachten voorbij: de eerste wijnprijzen uit Bordeaux zijn bekend!

Chateau Bourgneuf Vayron in Pomerol en Chateau La Tour de By in de Medoc hebben hun prijzen voor de wijnen van 2010 bekend gemaakt, slechts één week na  het einde van de en-primeur proeverijen.

Dominique Vayron, eigenaar van Bourgneuf Vayron, tegen het Engelse Decanter.com: “We vinden het prettig onze prijzen vroeg bekend te maken. We wachten niet graag al te lang met het opstarten van onze verkoopcampagnes. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten onze prijzen graag snel willen weten.”

De prijzen van Bourgneuf Vayron liggen 10% hoger dan vorig jaar. De prijzen van La Tour de By zijn hetzelfde gebleven. Op de prijzen van de echte toppers moeten we nog even wachten…

Bron

Lees ook:Tour de France gaat druiven trappen in de Medoc
Lees ook:Gall&Gall komt met huismerklijn
Lees ook:Bordeaux 2008 campagne volgwaardig
Lees ook:Wijnvrouwen
Lees ook:Bordeaux

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>