Bordeaux

Bent u een echte Bordeauxliefhebber? Dan komt u aan het einde van deze maand bij Colaris goed aan uw trekken.  Zij hebben namelijk de eigenaren van Chateau La Tour de By op bezoek.

In aanwezigheid van de beide  heren is er in Kasteel Eykholt in Roosteren een bijzondere proeverij van zes jaargangen La Tour de By, inclusief het nieuwe jaar 2011. Op 29 februari is er vervolgens een vervolgens een proeverij in den Haag.

Tevens is er op deze dag onder leiding van Cees van Casteren een herhaling van “Het Oordeel van Parijs”! De beroemde proeverij uit 1976 waarbij Oud tov Nieuw gezet werd, wordt op deze dag fijntjes over gedaan. Een interessante blindproeverij die door de wijnautoriteit Cees van Casteren met kennis van zaken becommentarieerd zal worden.

 

Schrijf 28 en 29 februari in uw agenda. Met stip op nummer 1.  De volledige informatie vindt u hier!

Lees ook:Een tweede Master of Wine in Nederland!
Lees ook:Lyon en Beaujolais in het Amsterdamse Westerpark
Lees ook:Wijnproeverij Chili met diner
Lees ook:Legendarische Amerika vs Frankrijk proeverij
Lees ook:Met BKWine naar Bordeaux en Bourgogne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>