Wijnen & Zn in Apeldoorn en De Eerste Apeldoornse Wijnschool zijn er klaar voor

Wijncursussen tussen de wijnen!

Het wijnprogramma met curriculum voor het wijnbrevet / SWEN II en het wijnvignet / SWEN liggen klaar!  Wijnen & zn biedt dit najaar weer twee cursussen op SWEN niveau aan.

Meer weten van wijn, maakt het proeven, kiezen en drinken veel leuker! En waar kun je de wijnmaterie beter tot je nemen, letterlijk en figuurlijk, dan tussen flessen en vaten. De Eerste Apeldoornse Wijnschool start eind augustus weer. De docent is een gecertificeerde SWEN wijndocent. Hierdoor bent u verzekerd van goede informatie en boeiende lessen.  Het Wijnvignet is een no nonsense – aan de slag met wijn – dagvullend programma met tussen de middag een lunch. Via de digitale weg kunt u thuis uw diploma veilig stellen. Bij de cursus hoort een strak boekje met weetjes en tips.

Het Wijnbrevet is een diepgaande wijnstudie in negen lessen! De hele wereld komt aan bod in dit uitgebreide programma. Examen kunt u vervolgens doen aan de Wijnacademie in Maarn, waarna u, na het behalen van het diploma verder kunt gaan voor de opleiding tot vinoloog.

Aanmelding en informatie via Wijnen & Zn.

Lees ook:De wijnacademie introduceert het Wijnvignet
Lees ook:Bij Wijnen&Zn in Apeldoorn ga je op voor het wijnvignet!
Lees ook:Eerste Apeldoornse wijnschool opent weer haar deuren.
Lees ook:Wijncursus kalender voor het najaar in Soest
Lees ook:Wijnmovement in Studio Smaak van Wijn Soest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>